Door de perfecte advertenties te creëren en deze op de juiste plek te plaatsen, bereikt u de doelgroep exact waar en hoe u wilt. Met onder andere social advertising en advertenties op zoekmachines (SEA) bepaalt u zelf heel precies uw budget en doelgroep.


SEA

Door op de juiste manier te adverteren op zoekmachines komt u hoog te staan in onder andere Google en wordt uw onderneming dus sneller gevonden door uw doelgroep. Met het gebruik van de juiste zoekwoorden vergroot u de relevantie en vindbaarheid. Door rekening te houden met uw doelen en budget krijgt u altijd een advertentiecampagne op maat, waarvan de effectiviteit gemeten kan worden.


Social advertising

Advertenties op social media kunnen belangrijker zijn voor uw onderneming dan u denkt. Door rekening te houden met uw doelgroep en het imago en doel van uw onderneming worden de juiste kanalen uitgezocht. Ik bied u advies en hulp bij advertenties voor Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Ook kan ik ondersteunen bij het opzetten van een advertentiecampagne op meerdere socials tegelijkertijd.


Banners en websites

Banner advertenties en adverteren op andere websites zijn zeer geschikt voor advertentiecampagnes. Ik adviseer over budget voor en mogelijkheden in banners. Ook het creëren van dit soort advertenties en het opzetten en managen ervan behoren tot de mogelijkheden.


Traditionele advertenties

Naast de verschillende soorten online advertenties kunnen traditionele vormen van adverteren ook geschikt zijn voor uw onderneming. U kunt denken aan gedrukte advertenties, adverteren in de media of sponsoring. Ik adviseer over het budget en de soort advertenties. Tevens ondersteun ik bij creatie, opzetten en plaatsen van verschillende soort advertenties.