Het is belangrijk dat de doelgroep uw onderneming gemakkelijk kan vinden. Ik help bij het optimaliseren van uw kanalen op het gebied van zoekwoorden (SEO), laat uw onderneming terugkomen bij online diensten en tools en zorg dat u beter vindbaar bent op social media.


SEO

Door de juiste zoekwoorden te gebruiken en goede content te hebben op uw website neemt de relevantie voor zoekmachines al toe en krijgt u hierin een hogere positie. Verder advies en hulp op het gebied van SEO bestaat onder andere uit analyses op Google Analytics, linkbuilding en on-site optimalisatie. Al deze factoren maken dat uw website relevanter wordt en uw doelgroep deze makkelijker weet te vinden. Ik verzorg deze dienst eenmalig maar op uw verzoek ook periodiek. Ook kan ik advies en tips geven waarmee u zelf aan de slag kunt.


Overige diensten

Naast SEO zijn er andere manieren waarmee u de website of andere kanalen van uw onderneming makkelijker vindbaar kunt maken voor de doelgroep. Zo kan ik verschillende gratis diensten en tools creëren waarmee u relevanter voor zoekmachines en makkelijker vindbaar wordt.