Social media zijn niet meer weg te denken uit de online marketingcommunicatie van elke onderneming. Het is dé plek om te communiceren met uw doelgroep of boodschappen te delen.


Creatie en onderhoud van social media

Bij de creatie van nieuwe social kanalen houd ik rekening met uw onderneming en uw doelgroep. De socials worden zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor direct gebruik. Ook is het mogelijk uw huidige social media te optimaliseren zodat deze geschikter zijn voor uw communicatie. Daarnaast kan ik het onderhoud van de socials op mij nemen, waarbij ik content creëer en plaats, de conversatie met klanten verzorg en de boodschap van uw onderneming uitdraag.


Strategieën en campagnes

Een social media strategie is gericht op de lange termijn. De strategie mondt uit in een volledige social media campagne die past bij uw onderneming. Ik ontwikkel een crossmediale strategie met inzet van meerdere social kanalen tegelijkertijd. Ook de content, communicatie, eventuele advertenties en budget worden meegenomen. U krijgt een strategie op maat waarmee u zelf aan de slag kunt. Indien gewenst kan ik u ook hierbij helpen. U kunt uiteraard altijd zelf bijsturen bij het ontwikkelen en uitvoeren van de strategie.


Contentmarketing

Naast advies over de strategie en campagne kan ik u ook helpen met de content zelf. De tools, de planning ervan en het soort content dat past bij uw onderneming. Ook het ontwikkelen van een contentstrategie voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Als u dat wilt, verzorg ik het hele proces van content creëren, inplannen en plaatsen.


Het gebruik van social media

Denkt u dat uw onderneming meer kan doen met social media marketing maar weet u niet hoe? Dan kan ik u advies en hulp bieden in het gebruik van en de communicatie via social media. Zo help ik u bijvoorbeeld met verkoop via social media, het gesprek aangaan met uw klant met het type content dat u gebruikt. Eenmalig maar op uw verzoek ook periodiek.