Websites zijn hét online uithangbord van uw onderneming. Het is dan ook van groot belang dat deze past bij uw onderneming en de diensten en/of producten die u aanbiedt. Ik geef u advies over uw website en help bij het verbeteren of bijhouden ervan. Ook kan ik helpen bij het creëren van een geheel nieuwe site.


Creatie

Bij het creëren van een website komt meer kijken dan de meeste mensen denken. Ik kan u adviseren in onder andere de keuze van verschillende CMS systemen, templates, opmaak en content op de website.

Naast advies kan ik u ook helpen bij het bouwen van een website. Aan de hand van uw wensen maken we samen de perfecte website voor uw onderneming. Tussendoor houd ik u op de hoogte van de voortgang. Op afgesproken momenten heeft u kans op het geven van feedback. Aan het einde van het traject heeft u een website naar wens die u ook zelf kunt aanpassen wanneer u wilt.


Verbetering

Heeft u al een website maar is deze aan verbetering toe? Dan adviseer ik welke veranderingen nodig zijn om uw website te optimaliseren. Ook kan ik u helpen met het verder verbeteren van de site. Op basis van uw doel en wensen voor de site maak ik een plan dat we bespreken. Na akkoord lever ik de verbeterde site op binnen de afgesproken periode.


Onderhouden

Na oplevering van uw nieuwe of verbeterde site, kan ik ook het onderhoud verzorgen. Ik werk de site waar nodig bij, creëer nieuwe content en houd de site up-to-date. Hierdoor hoeft u hier zelf geen tijd aan te spenderen en heeft u nooit zorgen over uw site.