_MG_2304-3.jpg

Mijn interesse in marketing begon tijdens mijn opleiding Commerciële Economie: Sportmarketing & Management aan de Hogeschool Rotterdam. Ik kwam erachter dat ik het leuk vind om op een creatieve manier te zoeken naar oplossingen op het gebied van marketing en communicatie.

Tijdens mijn stages bij Protest Sportswear en de Nederlandse Ski Vereniging heb ik kennis gemaakt met verschillende vormen van marketing. Hier heb ik gemerkt dat ik het prettig vind om veel variatie te hebben in de werkzaamheden. Dit kwam terug tijdens mijn eerste opdrachten; verschillende soorten ondernemingen en veel variatie in wat ik deed is me erg bevallen.

Ik haal energie uit het helpen en adviseren van anderen en zie dat veel ondernemingen niet het maximale uit hun marketing en communicatie halen. Daarnaast vind ik het fijn om de vrijheid te hebben in wat en hoe ik dingen doe en houd ik van de uitdaging om elke keer de beste oplossing te zoeken voor een klant. Hieruit ontstond eind 2018 IJzelenberg Marketing, waarmee ik er wil zijn voor elke onderneming.