Om u zo goed mogelijk te helpen vind ik het belangrijk om u en uw onderneming goed te leren kennen voordat ik aan de slag ga. Dit zorgt voor een goede samenwerking en geen verassingen voor beide partijen.


_MG_2270 Kennismaking.jpg

Kennismaking

Met een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil ik zoveel mogelijk over u, uw onderneming en uw wensen te weten komen. Ik laat u mijn ideeën over de marketing en communicatie van uw onderneming horen, laat u weten wat ik hierbij kan betekenen en maak een inschatting van de kosten. Vervolgens besluiten we of we met elkaar in zee gaan.


_MG_2233 Aan de slag.jpg

Aan de slag

Nadat we afspraken hebben gemaakt over de randvoorwaarden, ga ik voor u aan de slag. Tussendoor houd ik u op de hoogte en betrek u bij het proces. We bespreken geregeld de voortgang, waar u op-en aanmerkingen kan geven.


_MG_2238 Afronding en onderhoud.jpg

Afronding en onderhoud

Als u dat wilt, kom ik na afronding van de opdracht langs voor een toelichting. Op dat moment maken we afspraken voor een eventueel vervolg. Hierbij kunt u denken aan periodieke afspraken voor feedback, analyses of hulp. Ook kan ik het onderhoud van bepaalde kanalen op mij nemen, waardoor u hier zelf minder tijd aan hoeft te besteden.